2023-04-23 244 瀏覽
翠林館呢個舖位已經轉過好多手,依家嘅翠林館都算做得耐今次因為有app 半價優惠卷所以黎一個狂點餐😂香酥雞中翼 :👍🏻好味,雞翼都算大隻,好脆,個味道適中手撕雞海蜇:👍🏻正,我覺得佢個調味幾好,可以揀辣度,呢個我成日都叫生炒牛肉飯:味道正常,真係有牛肉粒係入面西檸雞客飯 :味道正常,都幾多雞扒,墊底果啲菜真係裝飾,係生椰菜黎水煮龍脷魚(單點):👍🏻幾好味,魚好滑,佢個粉係似韓國粗粉絲,如果用啲煙韌啲麵底仲好,我覺得淋左少少,但味道唔錯,好大兜干鍋豬大腸(單點):味道好,配菜仲好食過大腸😂,今次佢個大腸整得乾左少少,其實佢係用招牌腸頭嘅整法即炸大腸掉落去整,炸得over左少少所以硬左啲,但講真佢幾足料,啲大腸都幾多,啲配菜好味有萵筍,椰菜花另外,佢個尖椒皮蛋,招牌腸頭都唔錯,之前食過。總括嚟講呢間野唔差,有啲小食食下,多啲小店好過成日黎黎去去都係大集團😉
翠林館呢個舖位已經轉過好多手,依家嘅翠林館都算做得耐

今次因為有app 半價優惠卷所以黎一個狂點餐😂

香酥雞中翼 :👍🏻好味,雞翼都算大隻,好脆,個味道適中

生炒牛肉飯:味道正常,真係有牛肉粒係入面

另外,佢個尖椒皮蛋,招牌腸頭都唔錯,之前食過。

2023-04-22
  • 手撕雞海蜇