2019-04-16
昨晚陪朋友去左旺角睇電腦,佢係拉麵🍜王,所以就係openrice search 左有間拉麵🍜店係附近,就去左食番個晚餐!😋店舖內裝修都好有特色,童年回憶突然間番晒黎咁,好懷念啊!🥰🥰 睇完menu後就自己畫左落單紙上,可以選多蔥,麵既軟硬度等等^_^(期間限定)北海道花咲蟹麵$178;大大碗拉麵軟度適中,仲提供埋膠手套🧤同工具比客人食蟹,蟹飲都好鮮味!(期間限定)七色野菜咖哩豚骨$98;健康素食者岩晒食,五顏六色既野菜好靚,豚肉都好腍身!咖哩味就淡左些少。炭燒雞翼拌薯仔沙律$39;雞翼內有豬肉,冇骨既雞翼,啖啖都係肉,薯仔沙律🥗好溶好易入口。嘴對嘴脆炸蒜香墨魚咀$38;都好大碟,好多炸蒜係面,墨魚咀炸得好香脆,愈食愈想食,停唔到口。綠茶可樂$22;味幾特別,甜甜地既綠茶🍵味。山葵姜味汽水$25;飲左一啖姜味較濃,都係甜甜地既味道。+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
綠茶可樂$22;味幾特別,甜甜地既綠茶🍵味。
山葵姜味汽水$25;飲左一啖姜味較濃,都係甜甜地既味道。
+++++++++++++++