2023-07-21
見新開黎試下晚餐,叫咗個炒飯同焗豬扒飯,想叫下特飲,見到有個龍鳳可愛,問下呀姐係咩黎,點知佢竟然答我:咩龍鳳可樂?唔知道喎!你自己嗌咗咩自己唔知既咩?!心諗我都未落單就係唔知係咩黎先問你,跟住要搵另外一個哥哥仔先答到我原來係檸檬加咸檸。心諗其實佢d特飲大部分都寫售罄,得個一兩樣可以揀但都可以大大聲咁答我唔知喎真係好笑!到食物質素又係勁差!成世人未食過咁難食既焗豬扒飯!個汁咸到飛起,d芝士完全無香味!跟住仲要唔係炒飯底見新開黎試下晚餐,叫咗個炒飯同焗豬扒飯,想叫下特飲,見到有個龍鳳可愛,問下呀姐係咩黎,點知佢竟然答我:咩龍鳳可樂?唔知道喎!你自己嗌咗咩自己唔知既咩?!心諗我都未落單就係唔知係咩黎先問你蛋還蛋,飯還飯,仲要d蛋炒到老晒!塊豬扒更加唔洗講,真係大xx個d快餐都好食過佢!到環境,個餐廳度大門長期開住,食食下個炒飯有隻烏蠅仔飛咗埋黎降落係條木魚絲上唔走!勁恐怖!好心餐廳就唔好開住度門!衛生程度極差!結果我地要慢慢拎開條木魚絲再搵兜茄汁責住佢(兜茄汁係我同侍應反映後佢比我體驗極差!只係想食個正常焗豬扒飯都咁難!垃圾
體驗極差!只係想食個正常焗豬扒飯都咁難!垃圾