本來都唔想寫出黎,實在太憤怒同失望先至忍唔住寫。我一向係沙田Cafeholic既常客,佢地既餐廳環境同食物質素都唔錯,我幾欣賞。可惜今日我遇到既馬虎態度,令我忍唔住要特登開openrice account寫低佢。我唔係想投訴佢地,而係覺得好可惜,明明係一間唔錯既餐廳,點解會有d態度咁差既侍應?件事係咁:我同屋企人去食早餐,由於屋企人剛開刀唔食得生野,所以我地分別叫左一份炒蛋同一份煎蛋,屋企人要熟既炒蛋,我要生蛋。女侍應落完單後,我發現佢煎蛋落左做熟蛋,我諗係我自己無講清楚煎蛋係要生既,所以女侍應咁寫,小事姐,我就同佢講我要生蛋,唔係熟蛋。原本我以為改左單無野啦,到上餐既時候,佢地上左份完全唔似係生蛋既早餐俾我,我話我要生蛋,可否換一份俾我。好,等左一陣,我收到既係一個比之前更熟既蛋!!!我話我要生蛋呀,唔係熟蛋,上餐個位男侍應平竟然同我講我第一次收到個份已經係生蛋,ok,我以為係所謂既生蛋都係好似熟蛋咁樣,可能係我怪錯人地,算啦,熟蛋我都食。點知我隔離怡同我叫同一樣既早餐,竟然係上左一份好正常既生蛋!其實熟蛋我都食既,但係點解個位上餐既男侍應要敷衍我?明明係上左熟蛋居然同我講話上左生蛋
本來都唔想寫出黎,實在太憤怒同失望先至忍唔住寫。

件事係咁:

其實熟蛋我都食既,但係點解個位上餐既男侍應要敷衍我?明明係上左熟蛋居然同我講話上左生蛋!一間唔錯既餐廳點解會有d咁既服務態度?我真係覺得好憤怒同可惜!希望我寫完之後,佢地會晌依方面會改善下!
2016-07-01