2021-02-19
🇭🇰錦丼·呢個超有驚喜 我覺得佢好食同埋吸引過佢個menu添 尤其係佢個擺盤好靚 食外賣都食得開心啲🥰·京蔥燒鳥便當$98我一開始就係比呢一個吸引咗😈佢嚟到真係一模一樣 所有嘢都仲係熱辣辣 尤其係佢嗰紫薯栗子薯餅仲係勁脆 超好食🤤🤤佢個芝士年糕咬落去仲係煙韌既 個芝士味濃得黎都唔會太漏🧀️個燒鳥賣相就冇咁好睇啦 因為佢去咗皮 不過個雞都嫩既 而且調味都ok 不過無左皮就真係差少少咁🤭😂😂·燒三式魚定食$96呢個就比相吸引啦 佢真係有三大舊 尤其係佢個三文魚鮫燒得勁好味 佢個魚脂好好 配埋佢個醋超夾🤤🤤個鯖魚都燒得唔錯 個皮又係好脆 入邊油脂又係唔錯 不過佢個秋刀魚就麻麻地啦 因為燒過咗龍 啲魚肉實晒所以口感麻麻🤭·📍尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓702號舖
京蔥燒鳥便當$98
燒三式魚定食$96