2021-12-18
前日買咗外賣返屋企食,發現俾少左份雞翼,於是打電話上面個電話去餐廳,點知打左好耐都無人聽。因為我係食金寶越南,無人聽電話情況底下打去金寶泰國,我告知佢地琴日係金寶越南外賣,比漏咗份雞翼我,一聽電話個伯伯就話我份雞翼係加單,一俾外賣我屋企人就急急腳咁走,佢話份雞翼整好左之後趕出黎已經唔見晒我哋,係我地問題。張單係同一張單,我唔知道原來俾完成份外賣我地之後,我哋係仲要企喺度等,同事亦都冇叫我哋等多陣。我都同員工講我地真係唔知,如果員工都不停講係我地問題唔緊要,我再反映番琴日叫左個馬拉盞炒通菜有少少味好怪,而嗰位男員工就話:我哋啲菜日日都新鮮,冇人投訴過話難食,係你哋依家人有問題….佢就即刻叫左另外一個自稱係經理既女士同我講,我話我只係反映個菜有問題,我亦都無叫你哋退錢,同埋嗰位男員工真係令到我好難受,我問佢各位男員工叫咩名,佢就話果係老闆d親戚,你點都冇得投訴佢,話佢已經走左。(但係其實我聽到佢喺度嗌:落黎搵我囉!點呀!)俾錢買難受,員工原來係老闆d親戚所以態度幾差都冇問題👍🏻
俾錢買難受,員工原來係老闆d親戚所以態度幾差都冇問題👍🏻