2024-11-18
同朋友行完街之後,大家都諗唔到食咩好😩咁啱見到有間扒房既門口大排長龍,我地就決定跟隊睇下系咪真係咁好食😋入到去之後,我地食左:⬇️⬇️🌟鵝肝配安格斯封門柳🌟既二人餐$498個餐包括左:⬇️⬇️✨鵝肝配安格斯封門柳✨12安士甘香軟滑既鵝肝入口即溶,size仲成隻手掌咁大塊,入口個下,我呢個鵝肝控即時心心眼,正丫😍格斯封門柳上枱既時候仲跟左塊有火坐熱既大鐵版,想要咩熟度都可以自己控制🥰塊扒個肉嫩唔韌牛味重,冇筋鬆化有厚度,我同朋友都覺得將佢燒到五成熟仲有d血水,再加少少鹽就最好食🤤✨酥皮湯✨X2金黃色既酥脆酥皮肥嘟嘟又脹卜卜,睇到就已經充滿食慾🤩撈埋菇味好重既忌廉湯一齊食真係十級滿足‼️✨花蜜雞翼✨皮脆肉嫩又多汁,甜蜜蜜咁啱晒我口味👍🏻👍🏻✨炒意粉/雜菜沙律/薯條✨3揀2我哋揀咗炒意粉同薯條,兩樣份量都超級多😆3個人食都仲得❗️意粉🍝茄味濃厚,甜香彈牙超開胃,咁大碗都俾我哋勁快清晒💕薯條外脆內軟又夠咸,好味😋✨大杯裝飲品✨X2可以揀嘅飲品都算幾多選擇,除咗大路既汽水、烏龍茶..最估唔到連雜果賓治、花蜜水、青檸梳打都有🤟🏻我同朋友都揀左清新酸爽又解膩既青檸梳打,好飲之餘仲要勁大杯❣️🛑DAY22 STEA
入到去之後,我地食左:⬇️⬇️
🌟鵝肝配安格斯封門柳🌟既二人餐$498
個餐包括左:⬇️⬇️
✨鵝肝配安格斯封門柳✨12安士
✨酥皮湯✨X2
✨花蜜雞翼✨
皮脆肉嫩又多汁,甜蜜蜜咁啱晒我口味👍🏻👍🏻
✨炒意粉/雜菜沙律/薯條✨3揀2
我哋揀咗炒意粉同薯條,兩樣份量都超級多😆3個人食都仲得❗️
意粉🍝茄味濃厚,甜香彈牙超開胃,咁大碗都俾我哋勁快清晒💕
薯條外脆內軟又夠咸,好味😋
✨大杯裝飲品✨X2
🛑DAY22 STEAK