2020-08-07
服務:1 / 5食物:2 / 5速度:0 / 5直接講結果啦!以一個屋邨地鋪既水準我唔會要求太多 我點既係流心芝腿雞炸雞扒入面釀左芝士火腿 ,睇相我見d芝士咁黃,以為落車打芝士咁重本,結果當然唔係啦,芝士既份量似你食m記魚柳包露出黎果個四個角仔,所以廿八蚊食呢塊扒我係有d後悔。炸一塊扒冇多冇少用左30分鐘,咁係因為比錯左第個客,如果係好食既等幾耐我都冇所謂,結果上面講左。係比錯人之後冇致歉,冇問我等唔等,冇問我需唔需要退錢或者轉其他快d既食物。簡單d黎講就係扮傻仔,32度天氣要個客企你門口等半個鐘,呢個係我比負評既主因。其次仲有我睇住炸爐姐姐徒手渣落d餃子拎去炸,係一個咁開放既廚房比d客望住都仲咁冇衛生意識,而家武肺橫行,真係見到都唔敢食。1分服務係作為街坊比面,不過負評就一定架喇。
食物:2 / 5
速度:0 / 5