2017-07-18 439 瀏覽
😍同我姐妹2個慶祝生日❤️🎂哩度好簡約👍🏻😎全木設計 但人太多影唔到相俾大家睇🤦🏻‍♀️比我預期中小野食🤷🏻‍♀️不過2個女仔都食得唔多都ok 既😍👍🏻媽呀!超好味⋯啲忌廉一啲都唔膩😎我鐘意既🦀棒 ⋯絕對可以再食🙈唔識牛嘅我🤦🏻‍♀️肉醬薯條對我來講得個睇字🤷🏻‍♀️但偷食左底下個啲都炸得一般般啦🤔可能要加肉醬先好食🙈🙈單骨雞翼超細心又2款❤️辣味有啲子然粉味道👍🏻香呀! ❤️蜜糖味超多蜜糖 🍯又唔覺得太甜都幾好食洋蔥圈係好普通嘅飲落有小小荔枝甜味😌嗅落有🌹香味但花茶都唔可以話好好飲⋯普普通通我fd 叫左哩杯好治療既天空☁️飲落好似飲緊 忌廉溝鮮奶咁唔錯唔錯熱辣辣超好味仲有焦糖係面加埋cream 一齊食不過我唔係好鍾意杏仁🤷🏻‍♀️好果無左就完美我fd 自己預備左生日牌😂😂哩度無咖請忽略佢😍生日可以叫佢加蠟燭有cream 係底都幾靚 👏🏻👏🏻👏🏻 我地用左10秒就KO左 入面一切開一層層😂😂😂sorry 食得太快唔記得影入面俾大家睇係我錯!面頭其實係椰子慕司❤️有支酒俾你加落入面 👆🏻但我覺得加好小會好啲 我fd 係佢個塊度加哂落去🤦🏻‍♀️有啲苦我個塊食到第2層係無花果同橙味餅底👏🏻👏🏻👏🏻😘我會再食哩個
😍同我姐妹2個慶祝生日❤️🎂

小食拼盤

唔識牛嘅我🤦🏻‍♀️肉醬薯條對我來講得個睇字🤷🏻‍♀️
但偷食左底下個啲都炸得一般般啦🤔可能要加肉醬先好食🙈🙈
單骨雞翼超細心又2款
❤️辣味有啲子然粉味道👍🏻香呀!
❤️蜜糖味超多蜜糖 🍯又唔覺得太甜都幾好食
洋蔥圈係好普通嘅