2022-09-27
好耐都無食燒肉放題為了慶祝 好朋友 生日帶她吃餐好🥩❤️朋友喜歡吃肉,所以黎吃放題最好不過了。餐廳兩個人一邊,都幾有私隱度!食物由輸送帶送上。薩摩牛放題餐($588)好驚喜,QR code下單好方便!而且無酒精飲品也是放題🥤有汔水、果汁、咖啡和茶,選擇都好多!加錢可以點酒精飲品!薩摩牛由鹿兒島自家農場養殖,仲有澳洲M5和牛選擇呢,豚肉、雞、羊也在名單之上,所以選擇都好多。根據我同朋友的食後感,我地一同認為牛五花、薩摩牛壺漬都是必點🐃入口即溶,油脂十足下單的份量不多,足已比你試多點不同款的肉類!另外海鮮類的大蝦也有encore 到!牛油粟米都好甜!簡單得來有被驚艷到!熟食方面,這個韓式冷面有能夠減低一下燒肉那種熱辣辣的燥熱感。生日總是要豪一次吧!放馬食,雖然只有100分鐘,食完先減!最後每人一客雪糕,飽飽亦好滿足!
入口即溶,油脂十足
牛油粟米都好甜!簡單得來有被驚艷到!
生日總是要豪一次吧!
放馬食,雖然只有100分鐘,食完先減!
最後每人一客雪糕,飽飽亦好滿足!