2022-05-09 229 瀏覽
因為住係附近所以都成日幫襯外賣同堂食都食過btw OpenRice 外賣自取會有85折佢周不時會轉menu 推薦墨汁意大利飯(依家好似冇咗)($73)同埋西班牙飯($88)意粉同埋豬扒就普普通通-餐廳環境都唔錯坐係窗邊嘆住咖啡☕️都幾寫意同埋好多主人都會帶埋佢哋嘅毛孩坐係出面食午餐 Chill~-😋海蝦,帆立貝,鮮藍青口配西班牙龍蝦汁海鮮飯 $88呢個係我次次食都嗌嘅飯😋😋🦐蝦幾彈牙,海鮮都好足料,🦞龍蝦汁滲入每一粒飯,一啖一啖好快就比我食曬🤪好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕-😋香煎美國肯玻香料-巨大厚切-豬肉眼扒配燒菠蘿,黑松露薯條&烤野菜 $88雖然係店主推介,不過食落有啲失望。豬扒係厚實嘅,但有食落有少少嚡同埋唔太juicy。值得一讚嘅係佢啲薯條都幾脆🍟,同埋菠蘿同豬扒嘅配搭,食落唔會太油膩同埋感覺好fresh。好味指數:🌕🌕🌕🌗-😋熱latte (原價$38 跟餐半價)去食cafe梗係要嗌返杯咖啡☕️望到靚靚拉花成個人都精神曬🤪-人均消費:$100
因為住係附近
意粉同埋豬扒就普普通通

餐廳環境都唔錯
坐係窗邊嘆住咖啡☕️都幾寫意
同埋好多主人都會帶埋佢哋嘅毛孩
坐係出面食午餐 Chill~

海蝦,帆立貝,鮮藍青口配西班牙龍蝦汁海鮮飯

😋海蝦,帆立貝,鮮藍青口配西班牙龍蝦汁海鮮飯 $88

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕

0 香煎美國肯玻香料-巨大厚切-豬肉眼扒配燒菠蘿,黑松露薯條

好味指數:🌕🌕🌕🌗

Latte

😋熱latte (原價$38 跟餐半價)

人均消費:$100

午餐