2008-07-16 4 瀏覽
今次一行三人 三個女仔去左大埔呢間Pizza店到食dinner其實都無話特定想去邊間食 見到間鋪個裝修都幾舒適 咪入去試下囉入到去D staff 都幾有禮丫 即刻帶到卡位 我去果日 人唔係好多而Meuns設計亦都不俗 幾吸引到我唔知揀咩好問個Staff有咩好推介 佢好盡心咁介紹比我地真係比十個good 既服務態度我同我d朋友叫左深海龍王Ribs同埋 黑椒雞翼另外三杯特飲_紫色派對_攸長假期_同埋一杯夏日XX(真係唔記得左個名-_-)我覺得值得一賺係佢出餐既速度真係幾快起碼我呢D性急既人唔駛點等D餐出到黎都熱辣辣黑椒雞翼 OK la 不過不失 對於果個深海龍王既龍蝦Pizza 我覺得真係好值得一試首先佢既賣相已經另我覺得好滿意 好似成隻龍蝦搬左黎我面前而且個Pizza絕對足料 啖啖龍蝦肉 加上咬落去果D芝士絲一絲一絲咁連住 我覺得真係好好食再黎就係份Ribs 真係好大份 而且好入味tim嗜肉者 一定要去試下 我地三個女仔結果都食唔晒><"特飲方面 全部都OK 好足料 但係就有D"杰da da"既質感 好似食smooth會有飽肚既感覺@0@值得一讚既係 名字方面改得幾有心思
其實都無話特定想去邊間食

黑椒雞翼 OK la 不過不失
對於果個深海龍王既龍蝦Pizza 我覺得真係好值得一試
首先佢既賣相已經另我覺得好滿意 好似成隻龍蝦搬左黎我面前
再黎就係份Ribs 真係好大份 而且好入味tim
嗜肉者 一定要去試下 我地三個女仔結果都食唔晒><"
值得一讚既係 名字方面改得幾有心思

呢日我地三個食到好飽 埋單都係四百五左右
我覺得呢間比我食Pizza Huts抵tim 起碼佢有好多新款既Pizza比我揀
可惜大埔對我黎講有D遠
有機會一定會入去再試