我哋一向很喜歡小清新又悠閒風格嘅餐廳,而”Terrace in seaside”正正就是一間環境舒適又高質嘅韓式餐廳!無論主菜、飲品或甜品不但選材用料新鮮,每逢季節或節日還有不同限定款式,總是給人一種意想不到嘅驚喜🫠這就是我們一直多次光顧的原因😋適逢小朋友生日🎉呢位甜品控生日月又怎可能沒有甜品食呢⁉️所以我哋今次點選咗:🌸慶祝生日叫的生日窩夫外觀賣相💯超美!生日打卡一流📸人氣窩夫一向都是餐廳招牌甜品,而呢款草莓味窩夫不但特別又香脆,配合新鮮草莓藍莓奶油口感豐富,味道不會太甜,生日朋友值得一試!🌸無罪惡感!菠菜雞肉千層麵名符其實零罪惡感🤭反而感覺好健康喔!千層麵軟硬適中,比一般千層麵感覺唔會太「漏」, 內層有充滿忌廉汁的菠菜雞肉,外層有燒烤過嘅芝士及蛋,口感不但豐富而且味道很夾很清新喔!🌸清爽爆汁西柚檸檬梳打西柚配檸檬味道清新,解渴之選!🌸雲海蘋果茶感覺綠茶味比較出,滲透少許蘋果香味,喜歡喝茶嘅朋友可以選擇呢款👍解膩之選!🌸柑橘乳酪(生日窩夫已配埋呢杯飲品)淨係賣相已經十分吸引😍加上個人比較喜歡乳酪飲品而呢款乳酪配合柑橘🍊味道出乎地夾!夏季炎熱天氣簡直透心涼!

🌸慶祝生日叫的生日窩夫
外觀賣相💯超美!生日打卡一流📸

🌸無罪惡感!菠菜雞肉千層麵
名符其實零罪惡感🤭反而感覺好健康喔!

🌸清爽爆汁西柚檸檬梳打
西柚配檸檬味道清新,解渴之選!

🌸雲海蘋果茶

🌸柑橘乳酪(生日窩夫已配埋呢杯飲品)
淨係賣相已經十分吸引😍
加上個人比較喜歡乳酪飲品
而呢款乳酪配合柑橘🍊味道出乎地夾!
夏季炎熱天氣簡直透心涼!