好似好耐冇打過邊爐,見到呢間嘢嘅牛賣相好吸睛,食肉獸表示歡喜我地叫左$209送題,加牛 再加海鮮船!兩樣都好滿意!牛仲可以一直加1️⃣加牛食家每位$50盘呢個加牛價錢十分值得,牛好精美,佢有幾個部位,每個部位既牛味同口感都唔同。例如和牛肉夠牛味切得夠薄易入口;封門牛片就好彈牛,好有口感;牛小排口感就介兩者之間,味道也有少少不同。我同朋友都覺得好食!2️⃣海鮮船海鮮船嘅擺碟好靚,睇落去好豐富,一上枱我哋就係咁影相打卡,佢有八種不同的海鮮,每一種都很新鮮!特別係蝦同埋鮑魚,上菜嘅時候嗰幾隻蝦嘅腳仔都仲係郁吓郁吓!因為新鮮嘅關係,燙完之後食都係好有鮮甜嘅味道!即使係生蠔,都沒有腥味。3️⃣以放題打邊爐來說,食物的品種和選擇都很多,也很新鮮。沒有令我們失望,例如三文魚肉完全沒有腥味,炸魚皮有沒有走氣。4️⃣調味料方面,有太子醬皇后醬芝麻醬等等,成排俾人揀, 比一般既放題更多選擇和專。 5️⃣甜品飲品甜品我哋好滿意,有雪糕雪條糯米糍等等不同嘅選擇,飲品有現成的也有手工制的有甜有不甜都好多選擇! 6️⃣ 總括嚟講呢一間嘢價錢合理、服務好、食物新鮮我哋都好滿意!

1️⃣加牛食家每位$50盘
加牛