👩🏻‍🍳Running Pig🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️近排我嘅生活圈子轉左去大西北🫣,令一個新環境嘅所有事物。連做facial,都由銅鑼灣轉咗去屯門。做完Facial就去V city、YOHO行吓街,發現其實大西北都幾方便喎🤔作為咁多年來嘅九龍人,成個大鄉里咁入城🤭希望我嘅生活喺大西北會越嚟越美好❤️❤️❤️🍽10-12人餐今次到會係用KLOOK訂,後來發現IG有得直接訂,而且比較平,不過食物少D,而且種類有D唔同,計返,其實都差唔多,人多食最緊要開心,而且好多盒,包裝得體,無失禮老公,席上個個讚好,仲問我係邊間。不過,如果有老人家,比較傳統,就要留意番啱唔啱食啦!另外,佢地仲送左一個韓式炒粉絲,正!📍地點:荃灣青山公路
👩🏻‍🍳Running Pig🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️