2023-03-02 417 瀏覽
今次係我第二次嚟食盈記四季養生麵館,感覺比上一次進步良多!首先,服務態度良好,即使係繁忙時段,侍應們都會盡佢地所能去滿足每一位食客嘅要求,又會盡心講解唔同麵款嘅分別,十分有耐性。食物方面,我嗌咗一份一人套餐,包一碗米線(可轉通粉或者米粉)、一份小食同一杯餐飲(凍飲加$3),盛惠$78。我揀咗A09:藥膳農場雞竹笙銀耳養生湯米線,貪佢有齊藥膳、雞、竹笙同銀耳呢4款我喜愛嘅食材。碗米線一嚟到,個份量大到嚇咗我一跳,銀耳直頭多到唔使錢咁湯底有淡淡嘅藥膳味、雞件好入味,竹笙同銀耳都好爽口!小食方面,我嗌咗一碟藥膳雞腳,雞腳整得非常之淋,好易入口,而且小食份量一啲都唔少,雞腳數量都有成6隻,相當大方。整體嚟講,一人套餐味道絕對高質。唯一美中不足之處係環境太過狹窄,午飯時間搭埋枱就更加侷促,食完只會想拿拿聲走,想同朋友慢慢撐枱腳嘅話就要諗清楚了。
今次係我第二次嚟食盈記四季養生麵館,感覺比上一次進步良多!

藥膳農場雞竹笙銀耳養生湯米線
2023-03-02
10 分鐘 (堂食)
藥膳農場雞竹笙銀耳養生湯米線