2019-11-30 1218 瀏覽
早排去泰國食唔到燒蝦🦐,好似差咁d咁。返到香港知道大欖燒烤有流水蝦燒,即刻打去book位!仲撞岩做緊優惠價😛 大欖燒烤位於屯門大欖涌,海事訓練學院附近。過去都好方便,喺屯門V City 坐K51/43B小巴就到。🚌流水蝦燒烤 ($198位 + $50開爐費)。如果你問我,我覺得燒流水蝦真係好好玩!咁當然,有朋友會覺得好殘忍,因為自己親手夾佢上黎燒。但大欖燒烤其實早有有準備,每枱都有個冰桶俾大家先雪暈或雪死蝦仔們🦐,令成件事無咁殘忍。同時間,雪過嘅蝦肉都會更爽口!大欖燒烤嘅環境乾淨衛生,蝦仔都好生猛同大隻。其實絕對唔止係蝦仔,基本上係蝦佬。好果好彩仲有機會有蝦籽。除左蝦之外,仲有好多其他嘢燒,串燒、茄子、菠蘿、魷魚、大量嘅丸。。。尼到係入座前收錢,有得PayMe🤩坐底左就有員工講解同教學,真係好細心!值得推薦!!