2023-12-05
四寶食堂, 講咗好耐都未試,今日同朋友終於可以試下。▪︎福建炒飯▪︎$58同朋友睇完戲,黎到四寶,已經係下午茶時段。睇menu見到個福建炒飯張相好靚,於是就試一試,上枱同張相一樣賣相👍呢個福建炒飯真係好好味!佢入面有雞粒、翠玉瓜粒、蝦粒、紅蘿蔔片,個芡汁拍得住大酒樓,係平時食開福建炒飯個味👍味道岩岩好,唔會太咸又唔會唔夠味,配料好足料,咁既價錢食到呢個飯好滿足❤️▪︎ 椒鹽雞翼配薯條 ▪︎朋友因為唔太餓所以叫左椒鹽雞翼薯條,我試左一隻,都幾好味,外脆帶點椒鹽鹹香味,不過佢炸得比較乾身,薯條正常。跟餐▪︎熱檸水▪︎跟餐▪︎凍檸茶小甜小冰 ▪︎ 凍飲+$3叫咗小甜但係都係偏甜,下次如果係都係叫走甜 穩陣啲,同埋茶膽略嫌過濃有微澀。其實整體啲嘢食好夠熱,上枱熱辣辣,野食好味,環境舒適,牆身有啲裝飾,茶記黎講,野食又多種類,係會再黎既餐廳👍😎
四寶食堂, 講咗好耐都未試,今日同朋友終於可以試下。
▪︎福建炒飯▪︎$58
同朋友睇完戲,黎到四寶,已經係下午茶時段。
▪︎ 椒鹽雞翼配薯條 ▪︎
跟餐▪︎熱檸水▪︎