2019-08-11 578 瀏覽
之前都去過一兩次呢間餐廳,不過都係食定食,所以今次就決定試下佢d魚生飯。一行兩人lunch去食,我朋友叫左個三文魚飯,我叫左個吞拿魚腩蓉飯。朋友個三文魚飯就唔方便評論,因為我無食,只係見到賣相都唔錯。每一個套餐都會包一個salad,一個湯同埋一杯熱飲。上菜既速度都好快,賣相都幾靚幾吸引。我習慣將wasabi+豉油倒落飯度一齊攪拌食,開頭都幾好唔錯,吞拿魚腩都算新鮮同幾肥。不過食到最後幾啖就會感覺飯唔太夠,幾啖都淨係食緊魚蓉。份量唔算大,我自己本身唔肚餓都可以輕易食曬,不過之後3點幾4點就會感覺想再食野。坐位方面都十分舒適,同朋友傾下計都幾理想,不過當滿座既時候就會有少少熱。埋單兩個人大概170,我覺得價錢偏貴,但係都會間唔中去食下,唔錯,可以一試。