2018-01-03 185 瀏覽
呢間麥當勞我由細去到大,一直睇住佢由冇甜品站邊有甜品站,由紅色變黑色。今日一於嚟寫個食評啦。首先讚咗先啦,我去過好多間麥當勞,佢哋整嘅包賣相算係最整潔最好睇㗎啦。其次,呢間麥當勞鋪位大,好少搵唔到位。同埋佢哋好少落錯單。讚完就係時候批評吓啦。呢間麥當勞啲員工嘅態度真係唔掂,得一兩個係真係有禮貌嘅。之前我去甜品站買雪糕,因為我巢錢慢(嗰陣冇人排隊),個雪糕阿嬸就鬧我啦,真係唔好受。呢間分店嘅速度真係唔夠。第一,人工點餐得一個坐陣,呢邊一條隊,點餐機又要排隊,趕時間嘅時候,食個Lunch都難。呢間嘢嘅包係冇芥末喺入面嘅,我唔知係咪全香港都唔會Serve Mustard定係得呢間冇。我要喺點餐機嗌多芥末佢先比兩滴我。入外賣入到好亂,一打開個袋啲薯條飛曬出嚟,有啲狼狽。基本上係咁啦,整體上都滿意嘅。

入外賣入到好亂,一打開個袋啲薯條飛曬出嚟,有啲狼狽。

基本上係咁啦,整體上都滿意嘅。
10 分鐘 (堂食)