2009-07-13 7 瀏覽
今日我同我男朋友1 週年..所以就帶左佢泥喱到食野!!我之前已經打泥訂左位!!仲好記得聽電話個位侍應好有禮貌!!把聲又夠哂甜woo!我諗每個打泥訂台既人都會俾佢吸引到再泥個囉!!哈哈..甘我同我男朋友上到去..第一句我就話:依...!!裝修左wooo.靚左好多..舒服左好多..又有好多卡位..真係好正唷!!我記得個侍應帶左我去坐18號台..因為我同佢講要個最靚既位..原來個個位真係最好咖!!因為我見到中間個D窗口位都睇吾到D街景既!!根主我地就睇餐排啦!!見到好多野食a!!樣樣我都好想食a!!哈哈根主我就叫左個侍應泥啦!!我叫左個16號(鰻魚紅米飯)個鰻魚又吾肥woo..D飯又好食物OO!!又有好多菜菜..真係好健康..而我男朋友就叫左個好似係33號既(芝士肉醬堡焗意粉).個d雞肉加左其他材料特別好味咖!!而且我地2個都加左18紋跟餐既!!我飲豆漿.我男朋友飲凍蜂蜜綠茶!!我記個日係飲雜豆湯!!好好飲a!!琴左D主菜泥啦!!嘩..真係好好味a!!又健康a!!根主仲有甜品食牙!!今日真係又開心又滿足a!!到左賣單恆生卡仲有 9 折time!我覺得佢地服務很好,問佢好多問題都樂意答。叫佢幫
到左賣單恆生卡仲有 9 折time!

我覺得佢地服務很好,問佢好多問題都樂意答。叫佢幫手影相佢都好樂意又好好笑容。
而且我地都坐左好耐下!!佢都無咩不滿既臉色~我下次一定再叫埋我D朋友一齊泥食a!!^^
2009-07-04
慶祝紀念