餐廳: 大快活 (麗港城商場)
資訊:

2019-05-02 223 瀏覽
由公司行去了麗港城,一路行一路看對面翠屏河公園,以前這裡是爛地停車場, 現在變了一個公園可以給人休息的地方。 健康其實係靠做運動同埋食一些健康的食物, 兩隻缺一都不可。今日去了麗港城廣場入面一間大快活餐廳, 雖然我見唔到有alipay的優惠, 就有wechat pay的優惠。 我就冇wechat pay 帳戶, 但我見到有健康之選的蘑菇汁玉子红米飯加送低糖凍綠茶,所以我還是做了決定在這裡食午餐。下了單及付了錢,之後等叫號碼拿餐。大概等5分鐘左右,就叫到我的636號碼,拿了餐坐下來堂食。 蘑菇汁玉子紅米飯, 蘑菇汁及玉子都咸了一點, 其他蔬菜及豆就好清淡, 的確係一個健康嘅選擇。 低糖凍綠茶就飲落都幾好飲, 都係健康之選。下次有時間都會再行這過食。
下次有時間都會再行這過食。
蘑菇汁玉子紅米飯
蘑菇汁玉子紅米飯