餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2023-04-24 181 瀏覽
食材質素一流嘅POKE BOWL輕食健康之選😋..呢一日出去做facial 做完Facial,鬼死咁肚餓😂見到佢哋仲有吧枱位,即刻走咗入去嗌個自選POKE BOWL🤪🤪🤪..我好鐘意佢哋嘅蜜糖芥末醬,好清新,配合埋佢哋新鮮嘅魚生(我今日揀咗八爪魚)真係忍唔住一啖接一啖咁食😋😋..除咗飯之外,你哋都可以揀沙律菜,不過大食如我,就梗係揀壽司飯😆主食揀咗八爪魚,我仲揀咗粟米、溫室青瓜、蟹肉、紫洋蔥😋😋我最欣賞佢哋係最後嗰part嘅配搭調味料可以任選😂我每一次都係全部落晒,只會唔落辣椒碎😏..你睇返我幅相,木魚絲、紫菜、果仁,脆蒜,一啲都唔手軟,佢哋豐富多樣嘅味道,都為呢個POKE BOWL提升咗一個更加深嘅層次。貴就貴啲,但又飽又好食,食材非常新鮮!食佢啲用料都抵啦🥸😏..由於月頭嘅緣故,(出咗糧可以食好啲🤤)我仲加多左杯柚子薄荷沙冰,夏天再飲,一定會透心涼!😆

食材質素一流嘅POKE BOWL
輕食健康之選😋
呢一日出去做facial
做完Facial,鬼死咁肚餓😂
見到佢哋仲有吧枱位,
即刻走咗入去嗌個自選POKE BOWL🤪🤪🤪
我好鐘意佢哋嘅蜜糖芥末醬,
好清新,配合埋佢哋新鮮嘅魚生(我今日揀咗八爪魚)
真係忍唔住一啖接一啖咁食😋😋
除咗飯之外,你哋都可以揀沙律菜,
不過大食如我,就梗係揀壽司飯😆
主食揀咗八爪魚,
我仲揀咗粟米、溫室青瓜、蟹肉、紫洋蔥😋😋
我最欣賞佢哋係最後嗰part嘅配搭調味料可以任選😂
我每一次都係全部落晒,只會唔落辣椒碎😏
你睇返我幅相,
木魚絲、紫菜、果仁,脆蒜,
一啲都唔手軟,佢哋豐富多樣嘅味道,
都為呢個POKE BOWL提升咗一個更加深嘅層次。
貴就貴啲,但又飽又好食,食材非常新鮮!
食佢啲用料都抵啦🥸😏
由於月頭嘅緣故,(出咗糧可以食好啲🤤)
我仲加多左杯柚子薄荷沙冰,
夏天再飲,一定會透心涼!😆

2023-04-08