Minnie今日自己去左尖沙咀, 見近期咁興frozen yogurt, 又有免費, 咁就試下laYoggie ge門面唔大, 但係個芒果Yogurt好ok!!!一杯都幾大杯ga, 睇住佢整出黎, 有店員係入面切緊芒果, 見佢拎d芒果, 士多啤梨同埋奇異果加d frozen yogurt打埋一齊, 之後仲再加d切粒ge士多啤梨&奇異果同frozen yogurt, 咁就一杯la老闆好好人, 係我等ge同時都會同我傾下計咁, 好有禮貌, 好熱情, 呢間舖令人好舒服, 就算係免費送ge, 都好有heart咁整, 對客好好呢杯係我行左上天橋一陣, 飲左好幾啖先記得影ge相飲落去, 入口即溶ge yogurt, 少甜好rich ge芒果味, 又有少少士多啤梨ge酸甜, 好match, 岩晒我口味, 好健康!! 又做到甜而不膩, 抵讚! 我呢杯真係好香又好味, 正!夏日炎炎, 係消暑首選, 又唔怕肥wor絕對有下次!

呢杯係我行左上天橋一陣, 飲左好幾啖先記得影ge相

夏日炎炎, 係消暑首選, 又唔怕肥wor

絕對有下次!
2010-06-14