2025-01-09 225 瀏覽
🌸田園慢煮雞扒吐司 即叫即製作!暖暖嘅吐司好香脆,吐司夾住入面嘅食材仲好豐富,啖啖都食到新鮮嘅蕃茄蔬菜,配埋慢煮雞扒,肉質一啲都唔嚡,嫩滑又入味,整體口感層次好豐富,食落口仲好清新🌸三色芋圓西米露,三色芋圓份量都好多,夠哂彈牙煙韌!豆乳味好濃郁,配埋西米露一齊食,甜度啱啱好,幾好味🌸熱好立克豆乳,啱晒秋冬呢個季節飲,飲落口真係暖笠笠!平時飲好立克就飲得多,第一次好立克配埋豆乳一齊飲,香香嘅豆乳味,仲帶有淡淡嘅好立克甜味,估唔到味道係咁夾🌸凍即磨咖啡豆乳,同樣都係啱晒秋冬季節飲嘅飲品,咖啡味都好濃郁,口感順滑店員仲向我地推介9 °微甜濃豆乳都係好適合秋冬季節飲用,下次再飲先餐廳主打石磨鮮製豆乳產品,原來間中都會出季節期間限定款式,等我下次同老公都試吓佢哋嘅鹹蛋黃碎蛋吐司蝶豆花茉莉豆乳凍先