2023-12-23
今日喺深水埗西九龍中心見完客,途經見到卜卜餃子店,成日聽同事推介,話佢哋的手工餃子好味。今日有緣見到,Mina同Mina 爸都係餃子🥟愛好者,我都買嚟俾佢哋試下😋店舖位置於深水埗西九龍中心,深水埗地鐵站C2出口,向長沙灣方向,行3分鐘就到,佢哋坐落係9樓,所以建議大家搭電梯🛗直上9樓。店舖裝修簡樸,以白色為主,卜卜餃子主力網店銷售,今次開埋實體銷售店,都係為咗方便一班粉絲!卜卜餃子全人手製造,無添加味精及防腐劑!老人家及小朋友都神岩食!佢哋除咗黑毛豬的豚肉餃子外,竟然仲有素肉餃子,所以我今次選咗三拼素肉餃同三拼豚肉餃,可以同時試到幾款不同味道的餃子🥟店主非常貼心,買時會附送保鮮袋乾冰,所以住得遠都可以放心買!🌟 三拼素肉餃(白菜、韭菜、椰菜木耳)素食變得越來越受歡迎,而三拼素肉餃就岩晒素食愛好者、健康愛好者同偏食唔鐘意食蔬菜的小朋友,結合了新鮮的白菜、香氣四溢的韭菜和爽脆的椰菜木耳,Mina平時唔鐘意食菜,我見佢素肉幾得意,咪買俾Mina 試下,點知Mina咁鐘意食,一定要再回購,強列推薦✨🌟 三拼豚肉餃(紫菜、西洋菜、黑松露芝士)三拼豚肉餃岩晒肉食愛好者,將豚肉添加了紫菜、西洋菜的清
🌟 三拼素肉餃(白菜、韭菜、椰菜木耳)
🌟 三拼豚肉餃(紫菜、西洋菜、黑松露芝士)
三拼豚肉餃岩晒肉食愛好者,將豚肉添加了紫菜、西洋菜的清爽和獨特的風味,黑松露芝士的香濃,豐富奢華的口感。我個人最愛黑松露芝士,味道濃而不膩!
呢排咁凍,每朝起身食一碗暖笠笠的餃子,真係好滿足✨