2018-08-16
如果又想健康但係自己又懶,冇喺屋企自己預備早餐,鍾美必然係我每日朝早嘅選擇佢嘅食物大多數都採用番食物原型,唔會加添太多醃料,唔會搞咩大花臣,賣點就係簡簡單單健健康康。你可以選擇厚多士啦,意大利三文治啦,飛碟啦,法式多士啦,或者普普通通嘅三文治,全部都係西洋式嘅料理。佢個menu指定每日不同口味嘅咖啡,包你連續番五日工都唔會悶。而今日係星期一,我就叫咗一份雞蛋三文治,咖啡就係巴西山度士口味喇。三文治佢全部採用麥包,比白麵包更加健康,裡面有生菜有雞蛋有蕃茄,好輕微嘅沙律醬調下味,客人真係唔鍾意嘅,可以叫佢走醬多菜也可以。咁樣一份早餐都只係$24蚊, 真係夫復何求呀仲有一個好處就係呢度全部即叫即製,速度勁快,絕對唔會阻住趕頭趕命番工嘅你