2020-06-21 1062 瀏覽
天氣32度,肚餓但冇胃口,究竟有幾多人明白我咁矛盾又九唔搭八嘅心情?!結果,我喺新城市地下行到上7樓,再由7樓行返落地下都未諗到食乜!最後比2樓City Super依間Fusion Deli嘅辣吞拿魚牛油果墨西哥卷吸引住,我朋友就揀咗煙三文魚蛋沙律包,我哋仲揀咗兩支無糖飲品。以前嘅我根本就唔會係City Super買嘢堂食,因為以前冇座位可以坐,近年City Super係超市入邊加咗食嘢嘅坐位,呢個設計好好👍🏻今日雖然星期六,但都唔係太多人,所以食得都算自在、舒服。兩個包都好清新,可以要求店員幫忙加熱,其實兩個包都用料十足,我個吞拿魚藉口多到瀉,味道微辣好開胃。我朋友嗰個包我冇試過,朋友話好好食,睇樣都覺得好得。如果大家想輕食可以試吓

2020-06-21
午餐