2024-10-21
*旺角通菜街嘅特色港式糖水舖 - 仁芝初📢🍮 法式紫米燉蛋:呢款法式紫米燉蛋真係好有特色!燉蛋嘅香滑柔嫩配合紫米嘅獨特口感,入口即化,甜而不膩,真係好好味!每一口都係極致享受。🍧 芒果奶凍:芒果奶凍清新爽口,奶香同芒果香完美結合,唔會太甜,口感滑溜,每一口都充滿夏日嘅味道,好有特色!🥭 芒果楊枝甘露:呢款芒果楊枝甘露真係唔可以錯過!芒果肉鮮甜多汁,配上西米同椰汁,唔會太甜,味道濃郁,好多明星都特別鍾意嚟幫襯,絕對值得一試!🍴 石磨芝麻糊:仁芝初嘅石磨芝麻糊真係唔簡單!每日人手石磨製作,口感滑溜,芝麻香氣濃郁,入口即化,令人回味無窮!🥣 人手磨合桃露:合桃露亦係仁芝初嘅招牌,採用新鮮合桃每日人手磨製,質感滑溜,合桃香濃,飲完感覺好滋潤,唔會過甜,好多顧客都大讚唔絕。✨ 明星加持!!仁芝初嘅糖水唔單止味道好,仲成日見到好多明星嚟幫襯,人來人往,人氣爆燈。食物質素一流,口感絕對係一試難忘。📍 店舖地址:旺角通菜街鴻輝大廈B座鴻輝大廈地下06號⏰ 營業時間:下午兩點半至凌晨十二點半記得Follow最新動態!甜品控們,快嚟仁芝初試下呢啲美味嘅港式糖水啦!#仁芝初 #旺角美食 #港式糖水 #特色
📍 店舖地址:旺角通菜街鴻輝大廈B座鴻輝大廈地下06號
⏰ 營業時間:下午兩點半至凌晨十二點半
記得Follow最新動態!
甜品控們,快嚟仁芝初試下呢啲美味嘅港式糖水啦!
#仁芝初 #旺角美食 #港式糖水 #特色甜品 #芒果奶凍 #芒果楊枝甘露 #法式紫米燉蛋 #石磨芝麻糊 #人手磨合桃露 #香港美食 #打卡必去
希望合你心意!🍮🍧🥭😊
@art.of.dessert_