2024-11-02 125 瀏覽
健康生活主義帶起嘅bagel熱潮都流行咗一段時間,今次呢間細鋪仔專賣配搭唔同餡料嘅bagel,葷素選擇眾多,總有一款啱你心水😋揀唔啱店家提供嘅配搭都唔緊要,內餡同bagel係可以自己揀架,想點配搭都得!1. Double Smash Burger Bagel($148)呢款係配咗薯條嘅🍟估唔到佢嘅薯條都好有驚喜,外脆內軟,薯香味濃郁,預先調咗味,唔點茄汁都好夠味😍講返個bagel,似係將牛肉漢堡嘅麵包變咗bagel🤣雙層牛肉入口爆曬汁、牛香味十足,配上半溶芝士同醬汁超級滿足🥺又冇食漢堡咁罪惡(好似係……)2. Avocado Feta($80)另一款就揀咗素bagel,如果你以為素bagel會好dry就大錯特錯啦~店家搽咗好多新鮮牛油果蓉🥑配上feta cheese同大量arugula,非常清新爽口,完全唔油膩,但都會有好滿足嘅感覺!!!3. Cobb($110)用咗Romaine Lettuce做沙律菜,新鮮爽脆,完全冇苦澀味,落咗大量煙肉同雞胸肉,再加埋一隻蛋同半隻牛油果,係優質碳水、蛋白質同油脂嘅結合🫣追求健康飲食嘅朋友一定要試!

2. Avocado Feta($80)

3. Cobb($110)