2022-05-15 90 瀏覽
最喜愛四周搵特色打卡餐廳,長節日+假期過後,想搵啲低卡路里既餐廳,聽聞地中海菜都是高纖、高鈣、抗氧化,真係好啱我。餐廳裝飾好有地中海特色,好有心思,再看menu,發現菜式名稱加入宗教元素的呢。店員細心推介店內食品, 最後決定選了二人套餐及另加甜品。是日餐湯是南瓜洋蔥湯,很香滑濃郁, 還吃到好多洋蔥粒粒呢最捧是高纖高營小米沙律,色彩繽紛, 食慾upupup沙律菜好清甜,配上中東特色香料,好清新喔!份量級以色列炸雞, 畀你聽覺視覺享受,伴碟調味醬加上紅石榴一流, 炸雞每咬一口都是脆卜卜的 咖哩牛肉中東米飯, 咖哩好香濃, 牛肉好淋, 米飯是長條狀的, 好爽嗯。 甜品呀, 地中海椰子布甸配上玫瑰花醬料, 好有驚喜, 二人餐的酥脆香蕉, 加上開心果杏仁碎 , 超有口感。店員在點菜其間,推介其他食品, 下次再來試安格斯牛肉。值得一提是商場有泊車優惠的,消費$300已有2小時優惠,架車人士至愛
最喜愛四周搵特色打卡餐廳

。店員細心推介店內食品, 最後決定選了二人套餐及另加甜品

是日餐湯是南瓜洋蔥湯,很香滑濃郁, 還吃到好多洋蔥粒粒呢

最捧是高纖高營小米沙律,色彩繽紛, 食慾upupup
沙律菜好清甜,配上中東特色香料,好清新喔!

紅酒醋小米沙律

以色列炸雞

香濃咖哩牛肉中東米飯

甜品呀, 地中海椰子布甸配上玫瑰花醬料, 好有驚喜
, 二人餐的酥脆香蕉, 加上開心果杏仁碎 , 超有口感。
中東風味椰子佈丁

地中海酥脆香蕉

店員在點菜其間,推介其他食品, 下次再來試安格斯牛肉。

是日餐湯

紅酒醋小米沙律