餐廳: Route 83 (廣福道)
資訊:

2019-06-08 352 瀏覽
Route 83係我很喜欢的restaurant,还曾经在这里为好友庆祝生日,今晚又与友人来开餐,回味一下啦!12oz安格斯肉眼配焗薯一上枱就真係幾震驚,因為塊肉眼真係好大塊,煎得剛剛好,咬落仲啖啖肉,食落去好入味,岩晒D食肉獸啦﹗榛子朱古力 $34好濃郁既朱古力味加淡淡既榛子味,上面有好多cream賣相唔錯大大杯幾抵飲脆皮德國鹹豬手配薯蓉 $168賣相精緻,豬手皮脆扑扑還大大舊肉夠晒鹹香同濕潤,保留到原汁原味,再配上薯蓉,酸黃瓜絲,椰菜絲同酸菜絲,好正宗德國豬手做法。 味道真的不錯。味道:这里的菜式多样款式多,口感纯正喇。服務:服務態度好,店員臉上常有笑容。 環境ok,消費有比較親民。

榛子朱古力 $34

脆皮德國鹹豬手配薯蓉 $168

味道:这里的菜式多样款式多,口感纯正喇。
2019-06-05
15 分鐘 (堂食)
用餐優惠
現金券