2021-08-03 203 瀏覽
元朗國又有新嘅小食店啦😌早幾日見到篇訪問,一份執著一份堅持✊,要獨當一面自立門戶絕對唔係咁容易,欣賞絕對值得支持嘅味道。-由於得老闆一個人喺舖頭,所以等候時間就長啲,好好彩我都係等左20分鐘,但已經冇晒蝦餅刈包買😂一於就試吓佢同樣值得推介嘅,芝士泡菜炸雞刈包。-芝士泡菜炸雞刈包 $46 (8.5/10)用buttermilk 醃製嘅雞扒,夠曬嫩,加埋台式風味嘅鹽酥雞粉,配合得啱啱好,但相對來講芝士較為少啲因為好鬼多泡菜,唔太食到佢既芝士味,不過都唔緊要已經好岩味啦😍🤩不得不讚佢地既刈包,首先我欣賞老闆唔用現成既刈包反而用自己手搓既夠晒誠意,而且佢哋嘅刈包真係好味😋,鬆軟得尼帶點筋性🤤絕對值得支持🥰🤩🧡☁️-題外話老闆最近好似請緊人,各位廚房仔又近元朗可以考慮下❤️🤤
元朗國又有新嘅小食店啦😌

芝士泡菜炸雞刈包 $46 (8.5/10)