2020-01-31
覓食家係我同男朋友最鍾意食嘅一間炸雞髀店, 當我地平時諗唔到食乜嘅時候,我哋多數會去食呢一間。好多時候,我哋都係叫佢個炸雞髀配煎蛋跟飯加黑椒汁。有時候,當我男朋友唔想食飯,佢就會配炸薯餅或者沙律。如果唔想食炸雞髀嘅朋友,其實佢哋都有油髀供應架。佢哋個炸雞髀餐只係四十幾蚊連野飲,其實係而家呢個環境黎講,真係幾難搵到一間性價比極高而又好好味嘅一間良心小店。佢件炸雞髀大大件,又熱辣辣,個皮又卜卜脆,d雞肉 又Juicy。我哋每次食晒成碟嘅時候,都係可以飽成日架。另外提一提你哋,佢哋嘅飯/意粉,同埋個黑椒汁/咖喱汁係可以任添架,個老闆真係好好人有時候,當我唔想食雞髀時,我係會叫佢個南乳汁炇豬手飯,佢d豬手炇得勁淋,同埋每次都有五到六件豬手,不過依個豬手飯唔係真係成日有架!所以就要睇吓你嗰日好唔好彩數喇。