2018-12-11 64 瀏覽
元朗地膽今次決定介紹元朗抵食既西餐廳,呢次要講既係近元朗劇院同馬田既小松鼠,名好易記唔怕搵錯~Happy Friday 同朋友叫兩人套餐食,極飽,而且一路播香港歌手側田、dear jane既歌,好relaxing ~前菜:凱撒沙律🥗 絕不馬虎,醬份量恰到好處,肉有煎香~蘑菇湯好大碟!朋友超中意配麵包一齊上既醬,之後薯條都用佢點~手打白菌雞肉漢堡🍔 超級正!見唔見到融左既芝士,好邪惡!雞肉上有少少bbq醬好惹味~巴馬火腿薄餅🍕 好多烤到好香既火腿🥓同蘑菇,薄餅皮薄而香脆🤤最後不得不提,連野飯都好正,mocha沖得好岩我口味,佢俾既糖包我都無落,而且裝到好滿,好足料,而且呢餐唔貴價錢好親民~
凱撒沙律

手打白菌雞肉漢堡