2022-09-11 59 瀏覽
小店係近日新開,飲品都有好多款仲有期間限定添🤭可能你今次飲完下次已經冇咗🤣而店員都好nice咁同我地推介飲品😆🔸爆芒芒果茉香綠茶 $38真係超多芒果仲要係真嘅果肉🤩芒果都偏甜,配埋茉香綠茶一齊好清新✨茉香味好出🤙🏻整體不過不失😜🔸芝士芒芒沙冰 $43本身以為正常甜會有點甜但飲落係芒果天然酸甜味😳唔會覺得係假甜😂而飲品入面係有勁多新鮮芒果粒😍真係飲到最後一啖都仲有✨芝士奶蓋就不過不失啦但同沙冰撈埋一齊都好夾💦🔸椰椰芒果西柚沙冰 $43沙冰係加咗奶唔係單只得生果🙌🏻一入口好冰涼真係好爽再食埋椰果更有咬口😆而整體甜度ok🫶🏻但西柚味就飲到後尾先有少少~整體都係不錯的🔸鮮橙柚子冰茶 $39呢杯係朋友叫嘅,聽到介紹呢杯有Anson lo 代言嘅ooha二話不說就叫咗😂😂飲品底係Ooha柚子海鹽氣泡水🫧飲品偏甜但就好清爽💦而橙同氣泡水嘅顔色好夾,值得打卡一下🤪而味道方面就正正常常,冇話好特別😗

🔸爆芒芒果茉香綠茶 $38

🔸芝士芒芒沙冰 $43