2022-11-10
餐廳係近yoho mall 嗰邊,行過去5分鐘左右,店內裝修好日式,一坐低,店員即刻遞上Menu,用心介紹~食物款式有好多種類,刺身、串燒、炭爐燒、一品料理、鍋物、主食等等。⭐️燒鱈魚片$25呢個有驚喜喎,燒到脆卜卜咁,作為餐前小食, 十分過癮。⭐️地金目鯛 $198因為唔係主餐牌,純粹寫落個黑板度,加上我可能有啲散光,以為佢$98四片,點知買單先發現原來係$198😂不過冇所謂啦,因為佢真係好高質,比普通嘅鯛魚更加爽,魚油更香。⭐️三文魚腩刺身 $88⭐️左口魚裙邊壽司 $28正常發揮,冇乜特別😂⭐️燒鵝肝多士 $76/2件鵝肝入口即溶,多士烤得夠乾脆,能夠中和鵝肝嘅油膩。⭐️鹽燒五花串 $28五花腩透過炭火燒香後,脂肪溶得油香撲鼻,令佢更外脆內軟,肉多汁。⭐️安格斯牛小排壽喜燒 $158壽喜燒係我嘅至愛之一🥰鹹鹹甜甜嘅醬汁,令人愛不釋手,配上鮮嫩嘅牛小排,吸收了湯底的精華,十分滋味,另外仲有一啲蔬菜類,非常豐富。⭐️松葉蟹粥 $108性價比高,有一絲絲的蟹肉,鮮味完全滲入粥底,而且都幾大煲,一鍋有4-5碗的份量。
呢個有驚喜喎,燒到脆卜卜咁,作為餐前小食, 十分過癮。
⭐️左口魚裙邊壽司 $28
正常發揮,冇乜特別😂
鵝肝入口即溶,多士烤得夠乾脆,能夠中和鵝肝嘅油膩。