2019-01-04 143 瀏覽
今日放假,特登到麵之神試吓如何Fusion車仔麵,平時每天返工,佢又未開門,收工返到元朗,佢又收左鋪😡😡網上傳聞佢個湯底好得,見天氣轉涼,過去試吓佢碗湯麵🤔我叫咗油麵,蘿蔔,甜酸齋,菜,賣相好似好日式👍🏻👍🏻👍🏻食車仔麵我必食油麵,佢同平時D車仔麵嘅油麵有小小唔同,幼小小,食落有一種好新鮮嘅感覺,沒有油益味,正😘👍🏻👍🏻蘿蔔冇根,好淋,有去左日本食嘅味道!$10好有意思,好有誠意!午餐肉好厚,煎脆左再浸湯入曬湯味,咁嘅食法都係第一次,仲有3大件,飽到想毆😂講返最精景嘅係個湯,佢寫住日本鰹魚雞湯㡳!在香港地好多日本菜D烏冬拉麵店,都比唔上!絕對可以媲美日本一線級數的👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好香鰹魚味,一入口味道保留口腔而香濃,但又唔鹹,一絕!好味到我飲曬!仲有免費任加辣菜脯,有小小辣,又香口,好開胃,最仲要係比$49有咁好嘅質素,仲有$1找😂😂