2023-11-26 73 瀏覽
男朋友生日當然要食好D💖 今次揀左出名日式高質網燒燒肉店九丁目燒肉料理😍 店舖位於元朗西菁街, 裝修極富日本feel✨✨ 就算生日要返工去唔到日本, 都可以暫時頂住當😆 而且店舖好多打卡位, 啱曬打卡友🤗 燒肉二人前包括A5和牛西冷四切, 十勝和牛肉眼頂二切,和牛眼蕊二切,米豚肉眼四切,薩摩雞腿肉四切, 珍寶元貝兩本, 龍尾蝦一本食材新鮮,和牛油脂豐富, 入口即溶, 肉質鮮嫩多汁😋😋😋 米豚肉眼同樣juicy, 如果可以厚切少少口感應該會更好👍 薩摩雞腿肉很嫩滑🥰🥰 海鮮方面珍寶元貝好鮮甜✨ 龍蝦很新鮮, 咬落肉質爽脆, 鮮味十足😚除餐附送溫泉玉子紫菜飯兩客👍及和風雪糕 餐飲揀咗鮮菠蘿百香果梳打, 酸酸地開胃又解油膩👍 另外一杯係忌廉綠茶紅豆冰,唔會太甜✨ 老闆太好人了, 服務周到, 週不時都會過嚟關心下啲食物啱唔啱食, 燒龍蝦嘅時候見我雞手鴨腳仲親自過嚟幫手😆差唔多食飽嘅時候仲有大驚喜🥰 生日甜品上居然用朱古力醬畫上我男朋友個樣🤗 Q版得嚟真係維肖維妙👍 今晚餐晚餐真係好滿意✅ 九丁目燒肉料理不愧係元朗區內人氣高質燒肉料理🥰 食物質素高, 服務細心週到, 在這裏享用晚餐有滿足及心情愉

燒肉二人前
除餐附送溫泉玉子紫菜飯兩客👍及和風雪糕

九丁目燒肉料理不愧係元朗區內人氣高質燒肉料理🥰 食物質素高, 服務細心週到, 在這裏享用晚餐有滿足及心情愉快的感覺💖💖