2023-03-04
趁天氣仲係好涼梗係食餐好嘅打邊爐慰勞自己😋🍲無諗過竟然會係任食套餐即刻會送一個和風海鮮雞煲!🥘呢個雞煲吸引之處係裡面有海鮮、有鮑魚、蝦同蜆。同埋真係好足料,我自己好鐘意食紫洋蔥同芫茜、醬汁好香濃惹味 令啲雞都非常入味💥餐廳仲有搞啲Like and Share既活動,就係2人送半打生蠔🦪大大隻好高質素 如果鐘意食生蠔既話唔應該錯過呢個機會!好心急想打邊爐,因為揀左最貴既日本A4和牛任食套餐想試試呢個餐廳推介既九宮格到底有幾好味😋一嚟到嘅時候當堂嚇親🫢所有牛肉好有心機去砌到整好靚,九朵玫瑰花咁🌹仲要食完可以無限refill😍 今次仲唔食都回本都唔會走😝食落去最驚喜既係的確唔係出面一般打邊爐既貨仔🧐個人比較推薦中間果格:日本A4和牛。真係入口即融既感覺、不膩!佢啲雪花紋非常平均好靚、平時食開靚牛、食得出佢真係落重本❤️🔥拍得住我喺日本當地食😍除左食九宮格之外、今日另外一個重頭戲打卡一流加咗嘅海鮮塔🦐🦀店員攞出嚟嘅時候我哋又再次嚇親🤣冇諗過加幾十蚊都可以見到仲郁緊嘅海鮮同埋有六款海鮮咁多~當然唔少得出面自取食材都好乾淨企理、種類都幾多✨餐廳內各式各樣飲品任飲,最緊要係連啤酒都係任飲呀😍😍😍又要
無諗過竟然會係任食套餐即刻會送一個和風海鮮雞煲!🥘
當然唔少得出面自取食材都好乾淨企理、種類都幾多✨
餐廳內各式各樣飲品任飲,最緊要係連啤酒都係任飲呀😍😍😍又要無限時、岩哂同班朋友邊食邊傾計。
佢哋而家仲做緊3月1號開始 凡提早預訂$388日本A4和牛套餐like and share帖文 每位加$50即享用新鮮海鮮層層塔❤️