2018-01-16
[ 元朗高質小店 | 日式貓飯🐱]••琴晚咁岩同男朋友夾到時間,我做完facial,佢又咁岩元朗返工~可以放工一齊食晚飯😽👍🏻🏠呢間小店我覺得質素幾高,價錢唔貴,有幾多種類選擇👍🏻如果開係我屋企附近就好啦😂(真係小店 座位不多)-🔹豚肉生姜燒定食($46+$20)⭐️7.5/10豚肉份量多,估唔到味道咁好😮小肥唔鞋口又唔韌,有厚度有咬口🐷(食過其他餐廳係薄過紙🤷🏻♀️)🍲跟一碗味增湯,幾好飲,入面好多菇菇同豆腐😋▫️貓飯+$10🐱所謂貓飯係加上木魚碎、紫菜、醬油、牛油,令到個飯無咁寡🍚我都建議加,因為我鍾意成餐飯口感都超豐富🤪-🔹蜂蜜芥末雞翼($40)⭐️8/10我一見到覺得有d奇怪,雞翼咁大塊既?🤔原來佢介開左,雖然仲有兩條骨,但兩邊軟骨起左,勁方便食👍🏻女仔都唔怕食得論盡👩🏻仲有面頭既蜂蜜芥末醬好好味呀👅-🔺我見人地既章魚燒、大阪燒都好正🤩可惜我腸胃未好返!下次一定要再試埋佢地😼☝🏻或者你地試左話我知啦--更多食評ig: hungrykays 💁🏻♀️
🔹豚肉生姜燒定食($46+$20)⭐️7.5/10
🔹蜂蜜芥末雞翼($40)⭐️8/10