2015-12-15 4824 瀏覽
賞完大棠楓葉 行了一個下午 一行四人決定黎個BBQ。出名懶惰的港女 梗係去自助燒。隨意openrice一下 見到呢間新開 即管試下。環境不錯 幾空礦 有點聖誕燈飾 有點兒節日氣氛 哈哈。每人$139 開爐費$30 其實幾抵。除了任食 最重要係仲要任飲樽裝水 汽水 嘩 真貼心。食物種類好多 整齊乾淨排列在雪櫃 感覺好衛生。丸類除了基本會有既款式之外 有黑色墨汁丸 蝦丸 芝士丸 燒賣。凍肉類都幾有驚喜 竟然有豬大腸 燒起黎香脆好味。雞翼豬扒牛扒金沙骨雞軟骨 唔會太咸 好入味。仲有多春魚 秋刀魚 三文魚腩和頭。最鐘意係蔬菜類好多 蕃茄青瓜翠玉瓜車厘茄粟米全部都好新鮮 特別要一提係蒜蓉茄子 好正。醬料除了蜜糖豉油 仲有辣同唔辣待的孜然粉 幾好。開開心心 又一個晚上。又多了一個自助燒烤好去處。
環境不錯 幾空礦 有點聖誕燈飾 有點兒節日氣氛 哈哈。
醬料除了蜜糖豉油 仲有辣同唔辣待的孜然粉 幾好。
開開心心 又一個晚上。又多了一個自助燒烤好去處。