朋友提議嚟呢度食雞煲,平日夜晚7點去到已經坐滿人,好彩有訂到位!QR Code落單,無漏單,亦都好快上菜;員工好nice又勤快,有求必應見到做緊優惠喎,比大家參考下店員介紹佢哋嘅辣椒油係自家秘製,特別辣先點個「招牌魔鬼雞煲」,店員介紹配方係同出面一般嘅雞煲唔同嘅,無用一般常見嘅花椒八角,而係用世界上最辣十大辣椒之一”印度魔鬼椒”🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️再配自家秘製醬汁炒製,辣中帶甜,辣度由手抱BB辣到變態辣任君選擇,鍾意食辣嘅人可以挑戰變態辣🥵🥵我同朋友唔太食得辣,揀咗手抱B辣,比BB辣輕微一級,啱啱好呀店員會親自出馬計準時間炒雞件,炒到外面微焦,再焗一陣食得,醬汁入晒味🤤雞種係走地麻雞,肉質夠滑夠彈牙,味道比想像中岀色😋牛魔王拼盤,個人覺得係必嗌講過N次打邊爐一定要食牛,一個拼盤可以試哂咁多款牛係最好,唔使用腦唔使煩腦🤭拼盤有齊牛小排、牛吊龍、牛胸油、牛臉頰、封門柳、鮮滑牛、牛舌、牛筋丸,賣相一流 ,睇落色澤好新鮮,每款份量都唔少,每款都好有牛味,有少少雪花邊唔會太瘦,切嘅厚度適中,有咬口一直好like牛胸油,淥完好爽口仲有啲肉脂感,曾經有人教過食時一片牛胸油配一片肉一齊食會更加好味,不妨試吓😋😋

見到做緊優惠喎,比大家參考下

店員介紹佢哋嘅辣椒油係自家秘製,特別辣

招牌魔鬼雞煲

牛魔王拼盤,個人覺得係必嗌

牛魔王拼盤

即炸響鈴,非常鬆脆