2024-10-19
PHI 分店都唔算少,但係我都去過好幾間,yoho呢間真係印象最深刻😡因為yoho呢間喺屋企附近,之前都去過其他分店,確實出品都唔差,服務態度又好,呢間分店我去過3次,今次真係最後一次😡第一次,啱啱開張,上菜慢,我都體諒佢第二次去,明明間舖開朝早9:30,我都已經11點幾先至去,成間舖得一個樓面,然後有8成檯都未執,個女侍應安排我坐咗張二人檯,佢執完上一位客人食完果個餐,但係佢無重新比套餐具我,話知道上一個客人無用過,我真係無言,然後我坐咗10分鐘,都係無人幫我落order ,所以我走先⋯⋯然後尋晚,我同仔仔去食,只係食咗一個鐘都未夠,個侍應已經過嚟問要唔要上埋個班戟,大姐啊!細路仔食得慢是常識吧!我都算,諗住幫吓手等你返檯返快啲,生意難做,點知我叫個店長可唔可以幫手換過啲新碟比我哋食班戟,佢竟然:「得啦!一陣就幫你換啦!」 心情唔好,可唔可以唔好發洩喺我哋身上?唔知PHI嘅管理層可唔可以改善下呢間舖嘅服務態度?
第一次,啱啱開張,上菜慢,我都體諒佢