2018-01-06 189 瀏覽
又嚟<形點>食飯,今次揀咗一田超市隔離間西餐廳食晚飯,坐位唔算多,但都算闊落!我哋排咗一陣已經有得入坐佢哋set dinner價錢絕對唔貴係經濟之選!由百零蚊至二百蚊內已經有,仲有桃茶或汽水俾您揀!講緊質素唔係差喎!我哋見其他食客都大大碟,我哋怕食唔哂,所以叫咗溫泉蛋雞肉沙律同芝牛漢堡餐,佢哋嘅set dinner係包餐湯同飲品,餐湯唔係普通嘅紅白湯,而係小龍蝦湯!仲食到有小龍蝦肉架!主菜嚟到首先嚟咗個沙律先,估唔到係禁大盤,嚇咗一跳!味道清新,沙律菜夠新鮮,不過略為少款式,只得羅馬生菜同牛油生菜!將隻溫泉蛋攪爛連菜一齊食,又滑又爽甜跟著再嚟個芝牛漢堡,塊肉夠多汁,味道就淡咗少少,薯條份量就反而比較少,可能用咗個籃仔裝起嘅關係,因為我見隔離枱係勁多薯條嘅整體味道其實都唔錯嘅!其實佢哋外面仲有個櫃位俾大家揀cake食,都係38蚊咋!又可以外賣走,非常抵食!下次我會再嚟試其他嘅,因為已經睇中咗個燒春雞餐

佢哋set dinner價錢絕對唔貴

整體味道其實都唔錯嘅!
下次我會再嚟試其他嘅,因為已經睇中咗個燒春雞餐