2022-12-31
今日同屋企人喺YOHO買完野,想搵嘢食就random入咗呢一間之前都食過幾次旺角分店,知道食物質素OK,只係價錢有少少偏貴不過今日我屋企人生日,冇所謂啦我哋坐咗張四人枱,啲食物陸續上枱,咁就有一位店員拎住個all day過嚟當時我哋而家枱上有龍蝦湯,有牛角包,仲有一碟risotto,所以嗰張枱上面已經冇咩位剩咁我哋見到店員行埋嚟,已經自動喺度移開啲碟,等佢可以有位放低先唔講我去其他餐廳,啲店員係會自動波幫手移開啲碟咁我都唔介意自己做嘅,但係呢位店員真係非常之串,勁大力pat低碟野講緊真係bang一聲勁大聲嚇親我地我心諗咩事?我識你?我借咗你錢唔還?憑咩你收咗我服務費,仲要咁大力放低我啲食物定係你嫌我哋騰空啲空間騰空得太慢?點解你收咗我服務費,我仲要俾錢受你氣呢位店員係紮住一條馬尾頭髮係有啲金色同粉紅色,當時係着住一件淺藍色上衣呢位店員叫毛毛先唔講呢一個名係真定假,點都好,問咗就更加確定我真係識你條毛,唔知仲以為我得罪左你我已經唔係要求你好Nice對我,我亦冇叫過你拎任何嘢,點解你可以咁有性格,咁西口西面對客人最好笑係食嘢中途,我哋隔籬枱有張二人枱嚟咗一位女士,呢位店員行去拎Menu俾佢
不過今日我屋企人生日,冇所謂啦
先唔講我去其他餐廳,啲店員係會自動波幫手移開啲碟
講緊真係bang一聲勁大聲嚇親我地
呢位店員係紮住一條馬尾
頭髮係有啲金色同粉紅色,當時係着住一件淺藍色上衣
呢位店員叫毛毛
最好笑係食嘢中途,我哋隔籬枱有張二人枱嚟咗一位女士,
呢位店員行去拎Menu俾佢,都係勁大力咁pat喺張枱
然後勁串咁樣講咗句手機落單就極速行開咗
當時兩點幾三點,餐廳入面仲有好多吉枱,即係唔係最忙嘅時候
唔知嗰位女士有得罪咗呢位店員啲乜嘢
不過,佢好快已經走咗
講真如果唔係我已經落咗單,啲食物又嚟咗,我都唔會想繼續喺度食受氣
呢間嘢真係不可一不可再
服務態度極差,價錢又唔係特別吸引嘅時候,嚟到元朗搵嘢食真係唔需要入嚟呢一間俾錢受氣
最好笑係我睇食評,都有唔少人話呢一間態度差
咁到底係呢一間公司嘅訓練有問題,定係只係呢一間分店啲店員特別有性格
唔會再食囉!!!!!