2024-08-10
想搵個位坐低食下野傾下偈,揀左去YOHO MIX的TOMMY YUMMY。等左一陣就有枱,坐低後店員送上餐牌同qr code,睇下食咩好先。⭐打拋豬肉碎煎蛋飯叫咗好受歡迎嘅打拋豬肉飯,一碗大飯仲有一份蝦片,賣相都唔錯。上面嘅荷包蛋煎到燶邊,入面仲有蛋汁,送飯一流🤤⭐泰式炸物拼盤另外叫咗個炸物拼盤,雖然話二至三人份量,但大部分嘢都係雙份,除咗春卷有三條外。炸蝦餅很大塊兼且蝦肉爽口,好好食🤤豬頸肉嫩滑,雞翼好重香茅味,豬肉丸造型得意,春捲入面包住芋頭炸得很香脆,炸魚餅個人覺得太辣了。付上兩款泰式醬汁,都係酸酸辣辣的,一種水狀另一款係膏咗,我覺得兩隻醬都好好食,同啲炸物好配。⭐蝶豆花鮮奶咖啡 & ⭐椰子飄香咖啡配雪糕要坐低傾計梗係要叫返杯靚靚飲品啦,自己叫咗杯蝶豆花,朋友叫咗椰子飄香。蝶豆花變色漸層望落真係好靚😍啡味香濃幾好飲,朋友個杯用上椰奶好香椰子味,加上雪糕溶咗杯咖啡超滑囉。加埋一人均消費200蚊左右,商場價黎計抵到爛啦。
⭐打拋豬肉碎煎蛋飯
⭐泰式炸物拼盤
⭐蝶豆花鮮奶咖啡 & ⭐椰子飄香咖啡配雪糕
加埋一人均消費200蚊左右,商場價黎計抵到爛啦。