2025-01-29 0 瀏覽
🍮唔知點解呢😛天氣凍就特別想食甜品🍨今次我哋早咗食完飯😜就口痕去咗食番個甜品😋😍呢間甜品鋪裝修好有特色架✅裝修走嘅係懷舊風格❤️好多display都玩味十足👍甜品仲好有創意又夠曬靚靚🥰好推介呀💯🍨黑芝麻芒果冰蘇:呢個甜品唔只賣相靚靚💕仲要係好多材料✅口感層次豐富呀😋店員會先放低啲配料😍配料有小丸子、糖蔥同埋芒果蓉🥭黑芝麻芒果冰蘇上面有個好香豆腐味道嘅豆腐雪糕🍧圍住個甜品有片膠😋輕輕力向上將佢拉起😍真係超療愈喔😍啱曬鍾意打卡嘅我呀📸🍮焦糖合桃花生醬布丁:呢個布丁真係超級邪惡👿樣樣都係我哋喜歡嘅味道👅合桃同花生醬味道超濃郁🥜加埋上面嘅焦糖😍同個布丁超級夾呀💯🍵香脆果仁補腦合桃糊:合桃糊係我哋嘅favourite ✅真係忍唔住要叫多個合桃糊外賣返屋企呀💕真材實料💯仲好香滑添💕