2019-08-18 112 瀏覽
呢間位於銅鑼灣嘅日式料理店🍱以外賣日式便當為主,有冷有熱,新開無耐喺Open Rice 已有唔錯嘅評價,趁著今日gym🏋🏻‍♂️前想食少少野,就過來試吓!.叫咗 #方格魚生丼 ($58),魚生飯將餸菜分成一格一格,五顏六色,一睇就令人好開胃🤗,當中包括三文魚粒、吞拿魚粒、左口魚,蛋絲、紫菜及青瓜,非常豐富,而且味道都唔錯👍🏼。呢個價錢魚生份量都唔少,仲包一大杯足料麵豉湯,啱哂附近嘅上班一族同埋成日無飯開嘅阿叔。🤣🤣🤣.P.S. 今日818📅喺香港人另一個好重要嘅日子,大家一定要團結、冷靜、加油💪🏼!呢間外賣店為咗大家整咗好多免費飯團,行到肚餓嘅人士可以嚟食。阿叔一向都好支持良心小店,小小恩惠,永記於心,我代好多香港人多謝你哋!🙏🏼🙏🏼🙏🏼