2023-12-14
成日經過呢一間舖頭都未有機會食,終於等到今日朋友day Off一齊試!地方夠大夠乾淨,店員安排我哋坐卡位,好舒服!醬料同埋丸類飲品蔬菜即食麵都可以喺外面自己慢慢揀!見到有黑椒豬手煲同雞煲都係任食!另外火鍋配料都係任點!太吸引啦!香濃黑椒豬手煲份量唔算多,啱晒我哋兩個女仔食完仲可以有位食火鍋,黑椒味道惹味,有小小蜜糖味甜甜地,而且上枱嗰陣店員會再幫我哋爆炒一下,超香黑椒味!每一啖都軟軟滑滑,充滿着骨膠原,啱哂女仔啊❤️雞煲雞肉肉質細嫩,味道可選擇大、中、小、微和走辣,風味十足,雞煲又香又惹味!最驚喜係雞煲,原來可以有埋鳳爪,炆得好淋好入味!享受完雞煲之後,就可以有新煲食火鍋❤️色彩可以自己在移玉步去外面夾自己喜歡的,蔬菜、丸、菇類應有盡有,另外肉類就喺app裏面自己落,非常抵食!火鍋湯底,我哋揀咗越南牛肉湯,湯味濃郁夠清甜,用來淥招牌安格斯牛肉啱晒!完全唔會搶咗牛味!我哋食之前都飲咗一啖湯先,九層塔、香葉味道都好香,每一啖都品嚐到濃濃的牛湯精華!推介!安格斯牛版鍵同封門柳牛味都好濃,配埋呢個越南清湯越食越好味啊!飲品方面我地簡左檸檬紅茶同凍頂烏龍茶,味道相當清新,很易入口,解渴解膩一流!最後
最後試咗呢一個奶茶雪糕,紅茶☕️有回甘味,唔係死甜,推介!